duminică, 30 septembrie 2007

Cristina Casandra, nominalizată în lotul provizoriu pentru JO 2008

Consiliul Federal al FR de Atletism, întrunit ieri, a nominalizat 24 de atleţi, printre care şi suceveanca Cristina Casandra, în lotul provizoriu pentru Jocurile Olimpice de la Beijing din 2008, lista urmând a fi prezentată Comitetului Olimpic şi Sportiv Român.
Criteriile după care au fost selecţionaţi sportivii sunt îndeplinirea baremului pentru JO, modul în care au răspuns convocărilor la lotul naţional şi felul în care şi-au îndeplinit obiectivele. În lista de 24 de sportivi au fost incluşi şi atleţi care şi-au îndeplinit până în prezent doar baremul B pentru JO, dar sunt foarte aproape de a-l reuşi pe cel A. Lista de sportivi poate suferi oricând modificări, dacă există atleţi care nu îşi îndeplinesc obiectivele la competiţii.
La acest lot s-ar mai putea adăuga cel puţin două sportive, având în vedere că ştafeta feminină de 4x400 m s-a calificat la JO, iar printre cei 24 de sportivi figurează doar două componente ale acestei ştafete, Ionela Târlea şi Angela Moroşanu. Ştafeta va fi completată după Campionatele Mondiale în sală din martie 2008, de la Valencia.

0 comentarii: