luni, 3 septembrie 2007

Dosar penal pentru 5 lei furati din cutia milei




Dosar penal pentru 5 lei furati din cutia milei

Un iesean s-a ales cu dosar penal dupa ce a furat 5 lei din cutia milei, informeaza Inspectoratul Judetean de Jandarmi Suceava. Jandarmii postului montan Vatra Dornei au fost sesizati, sambata, de un preot al unei biserici din localitate, ca un barbat a fortat cutia metalica in care enoriasii obisnuiau sa depuna diferite sume de bani si pomelnice.


In urma masurilor intreprinse, a fost identificat faptuitorul in persoana lui Gelu V., de 47 de ani, din comuna Dolhesti, judetul Iasi, cu antecedente penale. Acesta a intrat in lacasul de cult si a asteptat un moment prielnic pentru a se apropia de cutia milei. Profitand de faptul ca la un moment dat a ramas singur, a scos din buzunar o surubelnita si, cu ajutorul acesteia, a slabit sistemul de prindere in perete si a deschis cutia, reusind sa sustraga suma de 5 lei.


Observand ca preotul a intrat in biserica, a renuntat la ceilalti bani din cutie si a parasit lacasul de cult, fiind interceptat de jandarmi in fata bisericii. Ieseanul s-a ales cu dosar penal pentru comiterea infractiunii de furt calificat, dosarul urmand a fi inaintat Parchetului de pe langa Judecatoria Vatra Dornei

0 comentarii: