miercuri, 3 octombrie 2007

Lungu, acuzat că pune "pumnul în gură" aleşilor locali





Liderul organizaţiei municipale Suceava a PSD, consilierul local Virginel Iordache, reclamă atitudinea neconstructivă a primarului Sucevei, Ion Lungu, faţă de aleşii locali

care au alte păreri faţă de intenţiile edilului.

El consideră că Lungu are un comportament de „director de fabrică, ce are numai subordonaţi şi care sunt obligaţi9 să execute întocmai şi la timp ordinele”. „Îl anunţă că aleşii PSD în Consiliul local nu vor tolera această atitudine, dar vor avea un comportament demn şi vor corecta ori de câte ori este nevoie proiectele primarului prin amendamente”, a arătat Iordache.

El a mai reproşat că edilul-şef al Sucevei a adus la „postulat” tactica de „introducere a pumnului în gură” pe care o foloseşte împotriva celor care nu-i susţin proiectele, şi, mai mult, îi indică „drept duşmani ai cetăţeanului sucevean”. Iordache pune comportamentul primarului Lungu pe seama temerilor la „gândul că cineva îi poate lua locul”.

„Locul lui Ion Lungu a fost în mandatul 2004 – 2008, pentru că de acum înainte Suceava are nevoie de un primar european, cu viziune, şi care să aibă în vedere numai interesul cetăţeanului”, a subliniat preşedintele organizaţiei municipale Suceava a PSD, Virginel Iordache.

0 comentarii: