miercuri, 24 octombrie 2007

Robert Marian lipseşte de la şedinţele Colegiului Prefectural

Prefectul judeţului Suceava, Orest Onofrei, i-a atras atenţia şefului Casei Judeţene de Pensii Suceava, Robert Marian, că ar trebui să fie prezent la şedinţele lunare ale Colegiului Prefectural, la care ar trebui să participe toţi şefii instituţiilor deconcentrate din judeţ. Nemulţumirea a apărut după ce la şedinţa de ieri a Colegiului ar fi trebuit să fie prezentat şi să se discute un subiect legat de protecţia socială a lucrătorilor migranţi. Onofrei a declarat că, deşi prezenţa şefilor de instituţii la aceste şedinţe este obligatorie, Robert Marian a trimis un alt reprezentant din conducerea Casei de Pensii. „Prezentarea informaţiilor legate de lucrătorii migranţi, precum şi discuţiile pe marginea acestui subiect s-au amânat pentru următoarea întâlnire a Colegiului Prefectural, deoarece domnul Robert Marian nu a fost prezent, el nefiind la prima abatere de acest fel”, a declarat Orest Onofrei.

Prefectul judeţului Suceava a atras atenţia că Robert Marian a lipsit la ultimele trei şedinţe ale Colegiului Prefectural, în condiţiile în care prezenţa la întâlniri nu este opţională.

La rândul său, directorul Casei Judeţene de Pensii Suceava, Robert Marian, a declarat că lipsa de la şedinţa de ieri a Colegiului Prefectural nu a fost intenţionată. „Nu se pune problema de rea-voinţă. Am fost plecat la Bucureşti, de unde m-am întors azi (n.r. ieri) dimineaţă şi, din cauza unor probleme de sănătate, nu am fost la serviciu”, a declarat Robert Marian. El a spus că în locul său, la şedinţa Colegiului Prefectural a participat directorul economic al Casei de Pensii, iar materialele care trebuiau prezentate, şi la care face referire Orest Onofrei, au fost transmise Prefecturii. Nu în ultimul rând, Robert Marian a spus că nu a participat la ultimele trei şedinţe ale Colegiului deoarece fie a fost plecat la Bucureşti în interes profesional, fie a fost în concediu.

0 comentarii: