marți, 20 noiembrie 2007

Fotbal, Liga a III-a >> Duel între “cetăţile” Sucevei şi Neamţului


Sport



Cetatea Suceava – Cetatea Tg. Neamţ

cetateaPenultima etapă a turului de campionat din Seria I a Ligii a III-a se va disputa marţi, cu începere de la ora 14. Pe “Areni”, Cetatea Suceava va primi replica ocupantei locului 7, Cetatea Tg. Neamţ.

Elevii lui Marian Pană sunt decişi să câştige şi acest joc. Adversara de marţi, a sucevenilor nu a excelat până acum în partidele disputate în deplasare, acolo unde a obţinut doar două victorii, în celelalte cinci întâlniri fiind învinsă.

În tabăra galben-albaştrilor, care au pierdut un singur punct acasă (1-1 cu Pambac) va reveni mijlocaşul Ionel Celpan, cel care şi-a ispăşit etapa de suspendare în partida de la Bârlad.

Având 43 de puncte (cele mai multe dintre toate formaţiile din Liga a III-a) şi 43 de goluri marcate (cel mai bun atac din eşalon), Cetatea Suceava este favorită clară în disputa cu formaţia nemţeană.

Partida va fi arbitrată de o brigadă ieşeană, care îl va avea la centru pe Romeo Butnaru, ajutat la cele două margini de Daniel Ştefănescu şi Petronela Aniţoaei. Observatorul FRF pentru acest joc este Iosif Gherghely.

CSM Rarăul Câmpulung – Aerostar Bacău

Etapa precedentă CSM Rarăul a spus “pas” meciului de la Brăila. Rămaşi fără antrenori, secundul Mihai Eremia părăsind şi el corabia câmpulungeană, fotbaliştii de la poalele Rarăului întâlnesc marţi, pe Aerostar Bacău. Cu un lot destul de şubred, gazdele de marţi, pornesc ca out-sideri întâlnirea cu “aviatorii” băcăuani, deşi vor evolua pe teren propriu.

CSM Rarăul a ajuns pe locul 15, retrogradabil, iar în cazul unui nou eşec, formaţia antrenată de Dan Mândrilă şi Cristian Popescu ar ajunge la -10 în clasamentul adevărului.

De partea cealaltă, Aerostar se află pe locul 4, în imediata apropiere a podiumului Seriei I, şi are, în deplasare, un parcurs identic cu al Rarăului, în meciurile de acasă: 3 victorii, două remize şi două înfrângeri.

Partida va începe de la ora 14 şi va fi condusă de o brigadă de arbitri alcătuită din Titi Lucian (Botoşani) la centru, Trif Alina (Iaşi), Iovu Ciprian (Botoşani) la cele două tuşe.

FC Bârlad – Juventus Fălticeni

În etapa trecută Juventus a obţinut trei puncte uriaşe în întâlnirea cu CFR Paşcani, puncte care au scos echipa din zona retrogradării şi dau speranţe pentru finalul turului de campionat. Şuleru şi Paul Bosancu au marcat pentru Juventus, care s-a impus cu 2-1 în faţa păşcănenilor.

Marţi, fălticenenii vor juca la Bârlad, în faţa unei echipe care vineri a fost îngenuncheată de Cetatea, suferind cea mai severă înfrângere, 1-4 pe propriul teren.

Chiar şi învinşi de suceveni, bârlădenii ocupă locul 5 în clasamentul Seriei I, iar pe teren propriu aceştia au obţinut până acum 6 victorii şi două înfrângeri. Juventus a câştigat două meciuri în deplasare şi a obţinut o remiză, dar elevii lui Ovidiu Murariu trebuie să scape de acel -5 din clasamentul adevărului pentru a avea o iarnă liniştită.

Partida va fi arbitrată de gălăţeanul Sebastian Captan la centru, iar la cele două margini vor fi ploieştenii Emil Bozieru şi Marius Deaconu.

0 comentarii: