marți, 20 noiembrie 2007

Primul brad metalic din Suceava, montat în Intersecţia Burdujeni



Pentru prima dată, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, în municipiul reşedinţă de judeţ vor fi aprinse luminile într-un brad realizat pe structură metalică.

Lucrările de montare a acestuia au început de ieri, în intersecţia străzilor Calea Unirii cu Calea Burdujeni, acolo unde este montat un ceas cu afişaj electronic.

Viceprimarul Sucevei, Angela Zarojanu, a spus că, pe lângă acest brad metalic, care va fi împodobit cu ramuri de brad naturale, în municipiu vor mai fi montaţi încă cinci brazi, cu dimensiuni considerabile.

Astfel, cu o serie de utilaje speciale, vor fi aduşi de la Frasin cinci brazi cu dimensiuni cuprinse între 14 – 16 metri, care vor fi amplasaţi în puncte cheie ale oraşului.

Cel mai mare brad va fi cel din centrul Sucevei, din faţa Casei de Cultură, în vreme ce alţi doi brazi, aproape la fel de înalţi vor fi amplasaţi la intrarea în Suceava dinspre Fălticeni, la intersecţia de vizavi de staţia Peco, iar altul în parcul Areni, lângă Primărie.

Alţi doi brazi vor fi amplasaţi în două mari cartiere ale Sucevei, în Burdujeni, lângă biserica Sf. Andrei şi altul în Iţcani, în faţa Gării.

0 comentarii: