joi, 6 decembrie 2007

Cinci tineri au intrat cu maşina în blocul de barieră automată CFR de pe linia Vatra Dornei - Floreni


Actualitate



Doi tineri se află în stare gravă şi alţi trei sunt răniţi, după ce maşina în care se aflau s-a izbit de un bloc de barieră automată CFR din localitatea Dorna Candrenilor. Potrivit IPJ Suceava, marţi seară, la ora 18.05, pe D.N 17, H. DUMITRU, în vârstă de 19 ani, din comuna Cârlibaba, posesor al permisului de conducere categoria B din anul 2006, în timp ce conducea autoturismul marca, „VW Passat”, datorită neadaptării vitezei la condiţiile de drum, carosabilul fiind umed, într-o curbă la stânga a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, intrând în coliziune frontală cu blocul de barieră automată CFR, de pe linia curentă Vatra Dornei - Floreni, după care s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto şi a IONELEI F., în vârstă de 18 ani, din municipiul Vatra Dornei şi rănirea a trei tineri, respectiv V. ALIN, în vârstă de 26 ani, R.MAXIM, în vârstă de 20 ani, ambii din comuna Dorna Candrenilor şi M.ROXANA, în vârstă de 18 ani, din comuna Şaru Dornei, toţi pasageri în autoturism, nici unul dinte ei neavând pusă centura de siguranţă.

Poliţiştii precizează că din cauza leziunilor suferite, conducătorul auto nu a fost testat cu aparatul etilotest, dar i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În momentul producerii accidentului, semibarierele automate se aflau în poziţia „ridicat”, fiind în funcţiune lumina albă cu cadenţă lentă care permite trecerea.

0 comentarii: