joi, 6 decembrie 2007

Declaratii dupa meciul UCM Resita - Universitatea Bucovina Suceava


Iată ce au declarat antrenorii Aihan Omer şi Petre Ghervan, după meciul UCM Reşiţa – Universitatea Bucovina Suceava, din etapa a XII-a a Ligii Naţionale de handbal masculin.

Aihan Omer (antrenor UCM Reşiţa): „În primul rând, vreau să felicit echipa din Suceava, care a venit la Reşiţa hotărâtă să câştige, să-şi apere cu mare dârzenie şansele. Într-adevăr, ne-a creat mari emoţii şi a jucat, după părerea mea, bine, având la un moment dat şansa de a aspira la o victorie. Pentru noi, acest succes vine ca o gură de oxigen. De ce spun acest lucru? Echipa a trecut printr-un moment dificil, o sincopă care se întâmplă la oricine în lumea sta, indiferent că este echipă de fotbal, handbal sau din alt sport. Am reuşit în scurtul timp care ne-a rămas până la meciul cu Suceava să reglăm psihic şi moral echipa. Mă bucur pentru această revenire spectaculoasă. Jucătorii au arătat că alcătuiesc o echipă profesionistă, cu mentalitate de învingători. Le mulţumesc foarte mult spectatorilor care au venit la sală, în număr foarte mare, ceea ce arată că această formaţie este iubită, indiferent dacă mai face din când în când câte un pas greşit. Vom merge la Dinamo cu gândul la victorie. Dacă facem un joc bun, putem câştiga. Meciul cu Suceava fiind ultimul pe teren propriu în acest tur de campionat, le doresc tuturor suporterilor noştri, iubitorilor de handbal şi de sport din Reşiţa, Sărbători fericite şi La Mulţi Ani!"
Petre Ghervan (antrenor Bucovina Suceava): „Am aşteptat acest meci cu un deosebit interes, pentru că această confruntare urma să hotărască anumite trasee pe care cele două echipe le vor urma în ceea ce priveşte poziţia din clasament. Consider că ne-am apărat şansele cu seriozitate şi cu dăruire. Singurele probleme pe care le avem sunt cele legate de concentrare în faza de finalizare, ele ieşind astăzi (miercuri, 5 decembrie - n.r.) la iveală parcă mai mult decât altădată şi ne-au dus la o diferenţă de şapte goluri la un moment dat, pe care n-am mai reuşit să o remontăm. În ceea ce mă priveşte, meciul următor va fi decisiv pentru noi, întrucât o înfrângere cu Constanţa pe teren propriu ne face să ne gândim de pe acum la salvarea de la retrogradare. Un meci câştigat în faţa Constanţei în acest campionat tulburat şi cu rezultate neaşteptate, ne poate menţine într-o luptă pentru prima jumătate a clasamentului. Trebuie să ne gestionăm foarte bine situaţia în care ne aflăm acum."

0 comentarii: