luni, 10 decembrie 2007

Expoziţie columbofilă



Peste o mie de rădăuţeni au ales să petreacă câteva momente plăcute la sfârşitul săptămânii la expoziţia anuală organizată de către Clubul Columbofil Profesionist „Bucovina”.
Expoziţia, care s-a desfăşurat pe parcursul a trei zile la Sala Polivalentă, a reunit cei mai valoroşi crescători de porumbei voiajori şi de ornament din zonă, dar şi invitaţi din ţară.
„La fel ca şi la ediţiile anterioare, am avut numai porumbei de valoare, cred că mai mult de două sute de exemplare. În zona noastră există crescători care au obţinut rezultate deosebite la concursuri, însă acum am invitat şi crescători din Bistriţa Năsăud, Mureş şi Neamţ. Am amenajat un stand pentru vânzarea porumbeilor, iar la final, după ce vom premia cei mai valoroşi porumbei, vom organiza şi o tombolă unde fiecare participant va primi cel puţin un porumbel”, a declarat preşedintele clubului columbofil din Rădăuţi, Ionuţ Zavate.
Pe parcursul acestui an, porumbeii crescătorilor de la Clubul Columbofil Profesionist „Bucovina” au participat la mai multe întreceri internaţionale la care au ocupat locuri fruntaşe, valoarea porumbeilor voiajori de la Rădăuţi fiind recunoscută la nivel naţional, dar şi european.

0 comentarii: