duminică, 23 decembrie 2007

Hoti specializati in oficii postale. Sapte, in doar o luna



O grupare de spargatori de oficii postale da batai de cap politistilor suceveni, dupa ce, in ultimele doua luni, a dat lovitura dupa lovitura.
Prima spargere a fost data in noaptea de 15 spre 16 octombrie, la Dolhasca, unde au taiat casa de bani cu fierastraul electric. Hotii au gasit insa numai 2.000 de lei. Au luat apoi la rand oficiile postale din localitatile Slatina, Paiseni, Cornu Luncii, Bosanci si Campulung Moldovenesc. La Slatina, hotii au furat casa de bani cu totul, insa aveau sa constate ulterior ca in interior nu era niciun leu. La Bosanci, desi in interiorul oficiului postal se afla un seif de aproape 700 de kilograme, hotii nu s-au putut atinge de el si s-au multumit doar cu 20 de cartele telefonice si o unitate de calculator.
La mijlocul acestei saptamani, in noaptea de miercuri spre joi, hotii si-au incercat norocul si la oficiul postal din comuna Draguseni. Dupa ce au spart lacatul de la intrare si au scotocit prin toate birourile, spargatorii au trebuit sa imparta o bancnota de 100 de euro, pe care au luat-o dintr-un dulap al dirigintei oficiului postal.
Hotii nu au reusit sa treaca de gratiile care inconjurau seiful. Politistii sustin ca, desi hotii au folosit manusi pentru a nu lasa amprente, criminalistii au gasit cateva urme care vor putea duce la prinderea si identificarea spargatorilor. Intre timp insa, oamenii legii le-au atras atentia tuturor dirigintilor de oficii postale sa nu lase bani in sediu peste noapte.

0 comentarii: