luni, 17 decembrie 2007

Rugbi >> Rugbiştii suceveni se pregătesc pentru meciul cu CFR Braşov


Sport



Vlad constantinDeşi cluburile componente ale Diviziei Naţionale au solicitat amânarea primelor jocuri, federaţia de specialitate nu a renunţat la ideea ca prima rundă a turneelor play-off, respectiv, play-out să se dispute în data de 20 decembrie. CSM Bucovina Suceava va întâlni formaţia CFR Braşov, în prima partidă a turneului pentru menţinerea în primul eşalon valoric al rugbiului românesc.

“Sigur, noi am câştigat ambele dispute cu formaţia braşoveană, însă în lupta pentru evitarea retrogradării şi în condiţii de iarnă, datele problemei sunt cu totul altele. În pofida solicitărilor noastre de amânare a jocului federaţia a menţinut decizia de disputarea lui şi ne pregătim în consecinţă pentru un joc hibernal.

Nu se poate spune că nu suntem obişnuiţi şi noi cu condiţiile grele, dar este dificil de jucat pe zăpadă acolo unde valorile se mai nivelează. Oricum, aşa cum am spus şi cu alte ocazii ne vom strădui să învingem şi să ne menţinem în Divizia Naţională şi în viitorul sezon” a afirmat antrenorul echipei CSM Bucovina Suceava, Constantin Vlad.

0 comentarii: