luni, 21 ianuarie 2008

Cetatea Suceava este pe cale sa se desparta de brazilienii Dimas si Rodrigo



Dimas şi Rodrigo, pe făraş

Cetatea Suceava este pe cale să se despartă în aceste zile de brazilienii Dimas şi Rodrigo. Cei doi fotbalişti nu au reuşit să impresioneze în prima parte a campionatului, astfel că oficialii grupării de pe Areni au decis punerea lor pe lista de transferuri.

Atacantul Dimas Braz Rimi a prins doar 2 jocuri în tricoul Cetăţii Suceava, mai mult evoluând pentru echipa secundă a clubului, pentru care a reuşit să marcheze şi 2 goluri. Nu se poate spune acelaşi lucru şi despre celălalt conaţional al său, fundaşul Rodrigo Almeida, care a jucat doar pentru Cetatea II Suceava Arbore. "Dimas şi Rodrigo nu au dovedit că merită să joace pentru Cetatea şi am hotărât să ne despărţim de ei încă din această iarnă. Astfel, suntem în discuţii avansate cu un impresar din Bucureşti pentru cedarea celor doi la o echipă din eşaloanele inferiore ale capitalei", a precizat preşedintele clubului, Dumitru Moldovan.

Cel de-al treilea jucător brazilian din lot, Tomaz Donizete, pare să-l fi mulţumit pe Marian Pană, antrenorul dorindu-l în continuare la echipă, însă cu condiţia ca jucătorul să fie transferat definitiv la gruparea suceveană.

0 comentarii: