joi, 17 ianuarie 2008

Familia Keller, găsită dormind în maşină

Familia din Timişoara dată dispărută în urmă cu o lună şi care a pus pe jar poliţiştii din întreaga ţară a fost găsită ieri, la Botoşani. Soţii Ioan şi Maria Keller împreună cu fiul lor Dennis au fost descoperiţi de o patrulă a Poliţiei Botoşani în timp ce dormeau în maşină, într-o parcare.

Departe de a fi bucuroşi că au fost găsiţi, membrii familiei Keller, care au dublă cetăţenie, română şi germană, au fost chiar supăraţi pe poliţişti, pentru că, spun ei, habar n-aveau că erau căutaţi prin toată ţara. Ei au declarat că au mers să se reculeagă pe la mănăstirile din nordul Moldovei şi nu s-au gândit niciun moment că rudele lor vor intra în panică.

Autorităţile au fost alertate, la începutul lunii decembrie, de către rudele din Timişoara ale familiei Keller, sosită în România pentru a-şi petrece concediul. De asemenea, au fost sesizate şi autorităţile germane, care au confirmat că familia nu s-a întors în Germania, deşi Ioan Keller trebuia să se prezinte la serviciu încă din 24 decembrie.

În tot acest timp, cei daţi dispăruţi s-au plimbat pe la Băile Herculane, Braşov, Bucureşti, Tulcea, Feteşti, Piteşti, Maramureş, Baia Mare (de unde sunt părinţii Mariei Keller), Suceava şi Botoşani. Poliţia nu a reuşit să-i localizeze, deoarece aceş­tia nu au dormit la hoteluri, ci în maşină. Când au fost găsiţi, mem­brii familiei Keller dormeau în maşină, în zona Bibliotecii Judeţene „Mihai Eminescu", din Botoşani.

Stăteau aici încă din 9 ianuarie, pentru că aveau o defecţiune la autoturism şi trebuia să o remedieze. Ultima dată, familia a luat legătura cu rudele din Timişoara în 29 noiembrie, din Braşov, de pe un telefon mobil. Ulterior, au închis celularul, pentru a nu fi sunaţi din Germania şi astfel să fie taxaţi pentru serviciul de roaming. Soţii Keller s-au declarat profund indignaţi de toată vâlva care s-a produs în jurul presupusei dispariţii.

0 comentarii: