vineri, 25 ianuarie 2008

Fotbal. Liga a III-a >> Victorie muncită împotriva unei formaţii de Liga a IV-a


Sport



Cetatea Suceava – FC Panciu 3 – 2 (1 – 2)

Pana Profitând de bunele relaţii dintre tehnicianul Marian Pană şi arbitrul Ionică Serea, care este şi antrenor al echipei FC Panciu (Liga a IV-a, Vrancea), Cetatea Suceava a disputat, joi după amiază, la Frasin, al doilea meci de verificare înaintea plecării în cantonamentul de la Vatra Dornei.

Galben-albaştrii s-au impus cu 3-2, la capătul unui meci în care antrenorul Marian Pană a folosit două garnituri diferite pe durata fiecărei reprize. Roheţki, Dicher, Nicolau şi Ungureanu au luat loc în tribune în timp ce Ionel Celpan nu a făcut deplasarea pentru acest joc.

Sucevenii au fost cei care au deschis scorul în minutul 12, când Leuciuc a centrat bine de pe partea dreaptă iar juniorul Jalbă a reluat în poarta vrâncenilor din 10 metri.

În minutul 30, FC Panciu a reuşit să egaleze din penalti. Leuciuc a faultat un adversar în suprafaţa de pedeapsă iar Ionică Serea (care arbitrat partida, el fiind şi antrenor al formaţiei adverse!!!) a dictat prompt 11 metri. Fostul jucător al Cetăţii, Cioran a transformat lovitura de pedeapsă şi scorul a devenit 1-1.

După ce Mitruc şi Andrieş au fost aproape de a-şi trece numele pe lista marcatorilor, Radu Teodor a marcat în minutul 44 şi astfel FC Panciu a plecat în avantaj la vestiare.

În repriza a doua, Marian Pană a trimis pe teren un alt „11” iar nou-intratul Lupu a punctat pentru 2-2 , în minutul 50, după o bâlbâială a apărării formaţiei vrâncene.Nouă minute mai târziu, acelaşi Lupu, a realizat „dubla”, el scâpând singur cu portarul Ionel pe care l-a ridiculizat, trimiţând mingea în poartă printre picioarele acestuia. Diferenţa de scor putea fi mai mare dar Andrieş, Onciu şi Homneac nu au nimerit „ţinta”.

„ A fost un meci de verificare bun în care am vrut să-i văd la lucru mai ales pe jucătorii mai tineri din lot. Mi-au plăcut mult Jalbă şi Lupu şi sper ca evoluţiile lor să fie din ce în ce mai bune” a declarat Marian Pană la finalul jocului.

Au jucat formaţiile:

Cetatea (prima repriză) : Constantin – Halip, Teslariu, Breniuc, Leuciuc – Andrieş, Cojenel, Mitruc, Moldovan – Jalbă, Beleca.

Cetatea (repriza a doua): Gheorghe – Halip, Breniuc, Streinu, Corneanu – Andrieş, Cojenel, Onciu, Apetri – Homneac, Lupu. Antrenor: Marian Pană

FC Panciu: Ionel – Stanciu, Robrt Radu, Lazăr, Mihai – Duţu, Chivu, Cioran, Dura, Teodor Radu – Costin. Au mai intrat: Nictor, Alexandrescu, Ciribaşu ţi Chetreanu. Antrenor: Ionică Serea

Arbitru: Ionică Serea (Focşani).

0 comentarii: