marți, 15 ianuarie 2008

Handbal. Liga Naţională >> Leonard Bibirig şi-a reluat antrenamentele


Sport



Handbalisti pe AreniAccidentat în partida pe care CS Universitatea a disputat-o împotriva formaţiei HCM Constanţa în ultima etapă a turului Ligii Naţionale, Leonard Bibirig, veteranul echipei locale de handbal, a urmat un tratament minuţios la o clinică particulară din Câmpina. Sub îndrumarea dr. Mehedinţi, jucătorul Universităţii Suceava şi-a revenit după ruptura musculară suferită în decembrie.

„Bibi” a început antrenamentele uşoare astfel că sunt şanse mari ca acesta să fie prezent pe teren la meciul de pe teren propriu cu Poli Izometal Timişoara din a doua etapă a returului de campionat.

După mai bine de două săptămâni în care s-au pregătit atât pe stadionul „Areni” cât şi în sala de sport a Liceului cu Program Sportiv, handbaliştii de la CS Universitatea Suceava vor pleca miercuri dimineaţă într-un cantonament de 10 zile în staţiunea bihoreană Băile Felix. „ Ne vom deplasa spre Oradea miercuri la prima oră. Avem la dispoziţie un microbuz al Universităţii dar este posibil ca 5 jucători să meargă spre Oradea cu trenul, întrucât sunt multe bagaje” a precizat secundul Florin Leuciuc.

La Băile Felix, sucevenii se vor întâlni şi cu antrenorul Petru Ghervan, aflat acolo încă de la începutul anului cu naţionala de handbal am României. Pe 20 ianuarie, în deschiderea meciului retur dintre România şi Letonia, CS Universitatea ar putea juca un amical în compania echipei CSM Oradea.

După ce au participat la antrenamentele studenţilor din aceste două săptămâni, cei doi juniori de la LPS Piatra Neamţ, Florin Acatrinei (inter dreapta) şi Matei Şerban (pivot) se vor întoarce la formaţia lor urmând ca din vară ei să semneze cu clubul sucevean. Cei doi handbalişti, ambii născuţi în 1989, al căror fizic este „propice pentru performanţă” sunt „ foarte buni pentru categoria lor de vârstă dar nu putem apela la ei de pe acum pentru că noi avem alte obiective” a precizat Florin Leuciuc.

0 comentarii: