duminică, 13 ianuarie 2008

Juniori >> Juniorii Cetăţii au început antrenamentele odată cu seniorii


Sport



Luni, 7 ianuarie, „au trecut la frământarea zăpezii” şi juniori „B” ai Cetăţii Suceava, fotbalişti aflaţi în cărţile calificării la turneul final. După un parcurs foarte bun în turul campionatului, cu un singur meci pierdut şi 3 rezultate de egalitate, juniori pregătiţi de prof. Aurel Constantin şi-au reluat pregătirile pe terenul „Liceului cu Program Sportiv” Suceava. Antrenorul sucevean a programat câte doua antrenamente pe zi, atât dimineaţa cât şi seara, jucătorii luând parte la acestea în funcţie de programul de învăţământ al fiecăruia în parte.

„Am început pregătirea cu adaptarea la efort, zăpada de pe teren solicitându-i din plin pe tinerii mei elevi. De asemenea, intenţionăm să facem şi antrenamente în sală pentru dezvoltarea forţei. Am un lot numeros de jucători la dispoziţie, în jur de 30, şi sper să facem un retur bun de campionat pentru a putea ataca primul loc”, a declarat prof. Aurel Constantin.

Printre cei prezenţi la pregătiri se află: Mierlă, Gavriloaia, Ciurlă, Matei, Azaharoaie, Galeş, Rotariu, Duman, Plămadă, Avrămia, Iacobăţ, Burlea, Chiţescu, Cuciureanu, Ignat, în timp ce doi dintre componenţii de bază ai echipei, Moldovan şi Jalbă se antrenează împreună cu lotul de seniori.

0 comentarii: