joi, 17 ianuarie 2008

"Marea disparitie" - .Maria Keller: "Ne-am plimbat şi ne-am simţit bine"


Familia Keller, declarată disparută la data de 8 ianuarie, a fost găsită într-o parcare din zona centrală a municipiului Botoani, de către o patrulă a poliţiei, în timp ce dormeau în maşina proprie.


"Nu trebuiau sã ne caute şi nu înţeleg de ce (ne-au cãutat, n.r.). Ne-am plimbat şi ne-am simţit bine", a spus Maria Keller.

Purtãtorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Botoşani, subcomisar Manuela Ieremie, a declarat, cã cei trei membri ai familiei Keller au fost gãsiţi, marţi dimineaţa, în jurul orei 9.30, într-o maşinã din zona centralã a oraşului Botoşani, de cãtre o patrulã a Poliţiei Comunitare.

"Ei s-au declarat profund indignaţi şi susţin cã şi-au contactat permament familia", a spus Ieremie.

Ea a adãugat cã familia Keller a fãcut un tur al ţãrii prin Sud, Est şi Nordul României, iar în 9 ianuarie a ajuns la Botoşani unde a remediat o problemã tehnicã apãrutã la maşinã.

Potrivit purtãtorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Botoşani, Ioan Keller le-a spus poliţiştilor cã în 24 decembrie şi-a contactat fratele şi i-a spus cã este în Suceava şi Maramureş, iar ulterior şi-a închis telefonul pentru cã erau sunaţi de rudele din strãinãtate şi fiind convorbiri în roaming erau costisitoare.

Keller, care în 24 decembrie trebuia sã se întoarcã la serviciu, a mai spus cã a trimis un SMS şefului sãu, solicitându-i sã îi prelungeascã concediul.

Purtãtorul de cuvânt al IJP Botoşani a mai spus cã a fost stabilit şi traseul familiei Keller, de la plecarea din Timişoara, iar în tot acest timp cei trei nu au dormit la hoteluri, ci în maşinã, iar la benzinãrii au plãtit cu cardul.

Astfel, aceştia au fost la Bãile Herculane, Braşov, Bucureşti, Botoşani, Tulcea, Feteşti, Bucureşti, Piteşti, Botoşani, Maramureş, Baia Mare (unde sunt pãrinţii Mariei Keller), Suceava şi Botoşani.

Dupã audierea de la Poliţie, membrii familiei Keller au spus cã sunt flãmânzi şi au mâncat la popota unitãţii.

0 comentarii: