vineri, 18 ianuarie 2008

Roberto Ayza Berca: Este posibil sa incep negocierile cu Cetatea Suceava

Pus pe lista de transferuri a Ceahlăului şi ameninţat cu sancţiuni financiare de către antrenorul Viorel Hizo pentru întârzierea de la reunirea lotului, Roberto Ayza Berca s-a alăturat marţi echipei nemţene.

Până la clarificarea situaţiei, jucătorul a intrat în programul normal de pregătire a formaţiei de sub "Pietricica", afirmând că doreşte să-şi ducă la bun sfârşit contractul la Ceahlăul, scadent în 2010. O soluţie de rezervă pentru atacantul brazilian este Cetatea Suceava, formaţie la care ar putea reveni din această iarnă. "Dacă cei de la Piatra Neamţ nu mai au nevoie de serviciile mele, este posibil să încep negocierile cu Cetatea Suceava. Voi lua o hotărâre în acest sens împreună cu impresarul meu", a declarat Roberto pentru site-ul oficial al clubului nemţean.

De altfel, oficialii de pe Areni şi-au manifestat încă de la începutul anului interesul pentru fotbalistul din "Ţara cafelei", principalul impediment în realizarea transferului fiind însă salariul anual de 50000 de euro pe care îl are momentan jucătorul, mult sub posibilităţile clubului sucevean.

0 comentarii: