marți, 15 ianuarie 2008

Târâtă zeci de metri şi violată de doi tineri, în albia unui pârâu



Doi tineri din comuna Stulpicani, în vârstă de 17, respectiv 21 de ani, sunt cercetaţi de Poliţie, fiind acuzaţi de viol de o consăteancă, mamă a patru copii.

Femeia a reclamat că violul s-a petrecut pe data de 2 ianuarie, în jurul orelor 22:00.

Victima, V.S., în vârstă de 47 de ani, a povestit că, în timp ce întorcea spre casă, a fost atacată de cei doi, pe o uliţă din satul Negrileasa.

Femeia le-a mărturisit oamenilor legii că cei doi tineri au lovit-o, după care au târât-o aproximativ 70 de metri până în albia unui pârâu din zonă, unde au obligat-o să întreţină raporturi sexuale normale.

V.S. a precizat că a făcut reclamaţia la aproape o săptămână de la comiterea faptei, întrucât, iniţial, i-a fost ruşine să spună ce a păţit.

Varianta victimei a fost confirmată de cadrele Serviciului de Medicină Legală Suceava, care, după ce-au consultat-o, au stabilit că femeia prezintă leziuni produse în urma unui viol.

Audiaţi de oamenii legii, cei doi tineri acuzaţi, ciobani la o stână de pe raza comunei, spun că habar nu au de viol şi că nu ei sunt autorii.

Anchetatorii încearcă să stabilească acum cu exactitate împrejurările în care s-a petrecut violul, urmând să-i ducă pe suspecţi la detectorul de minciuni din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

0 comentarii: