vineri, 1 februarie 2008

Bugetul Serbărilor Zăpezii de la Câmpulung Moldovenesc acoperit din sponsorizări


Actualitate



serban Câmpulungenii vor avea parte pe 2 şi 3 februarie, de cel mai „fierbinte” moment al acestei ierni cu ocazia Serbărilor Zăpezii, ediţie care în acest an va reuni la Câmpulung Moldovenesc vedete de talie naţională, printre care la loc de cinste se află Anda Adam, formaţia Holograf şi Ştefan Bănică Jr. Primarul localităţii, Constantin Gabriel Şerban a declarat joi, că se aşteaptă ca în cele două zile cât va ţine evenimentul, să fie prezente la Câmpulung peste 20.000 de persoane, staţiunea fiind deja pregătită să primească turiştii. De altfel programul pentru cele două zile ale Serbărilor este extrem de complex, turiştii putând alege între a-şi petrece ziua pe pârtie, cu concursuri specifice sezonului de iarnă sau a sta în staţiune şi a-şi căuta un loc în restaurante şi baruri. „Suntem pregătiţi din toate punctele de vedere pentru 3 zile de adevărată petrecere. Vrem să facem din aceste Serbări ale Zăpezii un punct de reper al distracţiei de calitate”, a spus Gabriel Şerban.

Noutatea din acest an constă în faptul că întreg bugetul evenimentului este acoperit din sponsorizări. „Nu am cheltuit nici un leu din bugetul local. Ştiu că circulă o serie întreagă de zvonuri cu privire la acest subiect dar adevărul este unul singur: tot ce facem, facem din tot sufletul! Şi fără să cheltuim din banul public. Eu sper ca acest lucru să fie apreciat”, a mai spus primarul oraşului.

Pe scena amenajată în centrul oraşului vor concerta sâmbătă seară ANDA ADAM, SIMPLU, HARA, HOLOGRAF iar duminică seara vor fi pe scenă EVOLUTION, 3 SUD EST, ALEX, DJ PROJECT şi ŞTEFAN BĂNICĂ JR. Serbările se vor încheia duminică seara cu un foc de artificii pe care executivul l-a anunţat a fi unul deosebit.

0 comentarii: