joi, 7 februarie 2008

Flutur a aspirat în PD-L 11 primari şi un consilier judeţean



PD-L a racolat 11 primari, doi viceprimari şi un consilier judeţean de la celelalte partide de pe scena politică. Preşedintele organizaţiei judeţene Suceava a PD-L, senatorul Gheorghe Flutur, a prezentat, în cadrul unei conferinţe de presă, primarii PNL de Broşteni, Salcea, Ostra, Stulpicani, Pîrteşti de Jos, Şaru Dornei, Mănăstirea Humorului şi Ciocăneşti, cel PSD de la Dorna Candreni, PRM de la Rîşca şi PC de la Drăgoieşti drept candidaţi din partea PD-L pentru primăriile din localităţile pe care le conduc acum. Pe lângă ei, au mai venit alături de Gheorghe Flutur consilierul judeţean PSD Daniel Drăgoi şi viceprimarii PNL de la Mănăstirea Humorului şi Botoşana.
Liderul PD-L, Gheorghe Flutur, le-a urat tuturor bun venit şi a precizat că până la alegeri toţi rămân membri ai partidelor din care provin. Justificarea invocată pentru refuzul noilor veniţi în echipa sa de a demisiona din „partidele-mamă” a fost acela că au proiecte în derulare şi, din respect pentru comunităţile care le-au dat votul, nu-şi scurtează mandatul.
Totodată, Flutur a spus că partidul său are porţile deschise pentru toţi aleşii locali care vor să-şi schimbe culoare politică, îndeosebi pentru cei care au o imagine bună în localităţile lor şi au şansa de a fi realeşi.
Preşedintele PSD, Gavril Mîrza, rămas fără un primar şi un consilier judeţean, a declarat că, cel mai probabil, cei doi vor fi excluşi din partid. „Pentru PSD nu-i nici o pierdere, dar trădătorii nu mai au ce căuta în partid”, a afirmat Mîrza.
PNL, prin senatorul Tiberiu Prodan, îşi va preciza poziţia până la sfărşitul zilei de astăzi.

0 comentarii: