marți, 12 februarie 2008

Mîrza: „PD-L arată că nu are candidaţii proprii pentru funcţiile de primar”



Preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD Suceava, Gavril Mîrza, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că PD-L racolează candidaţii altor formaţiuni politice pentru funcţiile de primar deoarece acest partid nu are resurse proprii. Mîrza a arătat că până în momentul de faţă principala preocupare a conducerii PD-L a fost prezentarea drept candidaţi a unor primari racolaţi de la alte partide- PNL, PSD, PRM sau PC, fără a nominaliza nici un candidat propriu.
„Este curios că din două partide, PD şi PD-L, nu există o persoană care să fie bună pentru a fi desemnat să candideze pentru o funcţie de primar şi apelează la candidaţii altor primari. Dar poate că singurul bun din PD-L este Gheorghe Flutur”, a declarat preşedintele PSD Suceava.
De asemenea, Gavril Mîrza a precizat că suspectează existenţa unei înţelegeri între PD-L şi PRM, la nivelul judeţului Suceava. Şi asta pentru că, spune el, deşi PD-L a luat doi primari PRM, conducerea acestei formaţiuni politice nu a avut nici o reacţie din punct de vedere politic.
Făcând referire la ultimul „lot” de zece primari PSD pe care liderul PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, i-a anunţat că vor candida din partea acestui partid, Gavril Mîrza, a precizat că până în momentul de faţă nici unul dintre aceştia nu au confirmat plecarea din rândul social democraţilor.
El a adăugat că pentru a-i convinge să candideze din partea PD-L Suceava, conducerea acestui partid apelează la şantaje şi presiuni asupra familiilor primarilor în cauză.

0 comentarii: