luni, 4 februarie 2008

PNL Suceava constată „cu tristeţe” că Ion Lungu „ a trădat PNL”


Politica



steiciuc Purtătorul de cuvânt al PNL Suceava, Mihai Aurel Steiciuc, a declarat duminică, la puţin timp după anunţul făcut de PD-L, că preşedintele organizaţiei judeţene Ion Lungu, va candida pentru un nou mandat de primar, dar din partea PDL, că organizaţia judeţeană a PNL a crezut „până în ultima clipă” în jurămintele de fidelitate ale preşedintelui organizaţiei, primarul Sucevei, Ion Lungu, că nu va adera la PDL şi că au sperat că „onoarea îl va face să nu trădeze”.

„Până în ultima clipă noi am crezut în jurămintele de fidelitate ale primarului Ion Lungu faţă de PNL. Cu toate că erau semnale din toate părţile noi am sperat că onoarea îl va face să nu trădeze”, a spus Mihai Aurel Steiciuc.

Acesta a explicat că organizaţia PNL Suceava constată „cu tristeţe” că Ion Lungu „ a trădat PNL” şi a plecat spre un partid crezând că acesta îi va fi de ajutor pentru a obţine un nou mandat de primar. „El uită că tot ce s-a făcut bun pentru suceveni a fost făcut de echipa liberală, el fiind doar un exponent al echipei, cu sprijinul Guvernului liberal”, a mai spus Mihai Aurel Steiciuc. Purtătorul de cuvânt al PNL Suceava a asigurat sucevenii că proiectele liberalilor vor fi duse la bun sfârşit tot de o administraţie liberală. Acesta a precizat că Biroul Politic Central al PNL a fost informat de această decizie a lui Ion Lungu, urmând ca în cel mai scurt timp să fie numită o conducere interimară la nivel judeţean.

O părere asemănătoare a avut-o şi vicepreşedintele organizaţiei judeţene, deputatul Mihai Sandu Capră care a apreciat gestul lui Ion Lungu ca fiind un „autentic act de trădare a încrederii pe care acest partid i-a acordat-o”. Deputatul susţine că Ion Lungu va fi sancţionat de electorat pentru faptul că a plecat din PNL mai ales că timp de câteva luni a făcut numeroase declaraţii referitoare la „obârşiile sale liberale autentince”.

0 comentarii: