vineri, 8 februarie 2008

Politica la Radauti


Domnul Florin Ghetau ofera, pe blogul sau, o informatie care imi provoaca greturi majore si tulburari de comportament (ex: cuvinte obscene):eu_blog1.jpg Primarul din vremea lui Ceasca mai vrea o tura la Radauti. Bag eu p..a!
Nascut, copilarit si petrecut o buuna parte din adolescenta in orasul Radauti (candva minunat) am sperat din tot sufletul ca “dictatura Mihai Frunza” sa inceteze la alegerile din 2008, are o anumita varsta, nu are nimic la bilantul celor n+1 mandate deci ar fi cazul sa …dispara. Ti-ai gasit, omu’ e obsedat cu adevarat de functie, e obsedat de apelativul “dom’ primar”, pur si simplu doreste sa aduca orasul Radauti de la un posibil statut de Judet la un statut de comuna arondata orasului Marginea (fosta comuna dar dezvoltata mult datorita locuitorilor care au facut infuzie de capital castigat in strainatate).
Domnu Florin puncteaza realizarile comunistului Frunza: “trei strazi asfaltate ca-n palma, un semafor prin centru si-o piata nou-nouta” no comment deoarece a uitat: 2 vile (personale) in fostul orasel al copiilor, o biserica in satul natal, o cabana personala in acelasi sat natal, distrugerea hergheliei (mandria de alta data a orasului Radauti) prin sefii desemnati de domnia sa, diverse alte contracte de firme private, plus best of the best: a spart toate strazile si a uitat sa le mai asfalteze.
Am cautat, am si gasit, stirea despre candidatura domnului Frunza AICI. Citez din sefu de campanie, vesnic si el de altfel, domnu’ Gavril Marza: ?spre liniştea şi binele locuitorilor, dat fiind faptul că are de continuat proiecte importante ?ncepute ?n oraş? Haide bre fugi dracului cu cercu! Linistea si binele locuitorilor …auzi la el! Da normal ca linistea si binele locuitorilor, nu mai iese nici naiba pe strada intr-o zi de duminica unde sa iasa? Toate localurile mai accesibile au disparut pentru ca unii consilieri au avut nevoie de spatii moca de la primarie, gradina zoologica a devenit un fel de curte cu animale terminate de batranete…deci toata lumea pastreaza linistea…
Inca un citat: “Gavril M?rza a mai spus că Mihai Frunză ar fi vrut să se retragă din administraţie, dar structurile de conducere ale PSD de la nivel local şi judeţean, au considerat că este prea activ pentru a se renunţa la el” Activ unde? Da e adevarat, in 2007 a reusit sa renoveze vila de protocol in care locuieste, arata jalnic, si-a pus si bradulet in curte sa vada lumea ca e om gospodar… ce naiba… am sa revin cu povesti de la fata locului, foarte curand si poze cu realizarile domnului in cauza.
PS: sper sa se trezeasca radautenii la timp, sper sa doresc sa revin mai des in vizita acasa, acum prefer vizitele lunare de dorul parintilor. Apropo intre familia mea si cea a domnul uiFrunza exista un grad de rudenie! Tatal meu se mandreste ca “m-am dus la Frunzanu i-am cerut butelie si mi-a dat”!

0 comentarii: