duminică, 2 martie 2008

A făcut sex cu şapte elevi, după care a reclamat că a fost violată

Plăceri penale



Minora în vârstă de 14 ani care a reclamat în urmă cu două zile că a fost violată de trei adolescenţi, într-o casă din Câmpulung Moldovenesc, a întreţinut relaţii sexuale de bună voie cu nu mai puţin de şapte elevi, din localitate. Printre aceştia se numără şi cei trei tineri pe care i-a dat pe mâna Poliţiei, acuzându-i de viol.

Aceasta este concluzia la care au ajuns poliţiştii în urma anchetei desfăşurate în acest caz. Judiciariştii au exclus varianta violului, după ce-au audiat toate părţile implicate în această poveste.

La începutul săptămânii viitoare, atât minora, cât şi diriginta care a adus-o de mână la Poliţie, urmează să fie audiate din nou de poliţişti, pentru a se stabili motivul pentru care adolescenta a uitat că a făcut sex de bună voie şi a inventat un viol în grup, şi a pus pe drumuri o armată întreagă de poliţişti.

Surse din rândul anchetatorilor ne-au mărturisit că cei şapte elevi, unii dintre ei colegi de şcoală ai victimei, vor fi cercetaţi, totuşi, pentru infracţiunea de act sexual cu un minor.

Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care au avut loc faptele.

0 comentarii: