miercuri, 12 martie 2008

Hipermarket Auchan la Suceava, din toamna acestui an

Piaţă atractivă



În ultima parte a anului 2008, sucevenii îşi vor putea face cumpărăturile dintr-un nou hipermarket – Auchan, care, până acum, a deschis doar patru magazine în România, în Bucureşti, Târgu Mureş, Piteşti şi Cluj.

Hipermarketul Auchan va fi inaugurat în cadrul Iulius Mall, unde va deţine o suprafaţă de 10.500 mp, în cadrul cărora vor fi puse la vânzare aproximativ 45.000 articole, „produse alimentare, dar şi ne-alimentare de calitate, la preţuri foarte avantajoase”, după cum au anunţat reprezentanţii reţelei de magazine.

“Zilnic, între orele 8- 22, sucevenii îşi vor putea face cumpărăturile într-un magazin conceput după nevoile şi preferinţele lor, cu preţuri care să le permită să facă economii importante, într-un magazin mare, cu alei largi, şi numeroase case de marcat, astfel încât clienţii să nu fie nevoiţi să-şi piardă timpul aşteptând la rând. Prin parteneriatul cu Auchan, Iulius Mall aduce sucevenilor o locaţie cu produse de calitate şi preţuri foarte atractive. Acest parteneriat va direcţiona opţiunea de shopping a cumpărătorilor spre hipermarket”, a declarat Oana Diaconescu, Senior Leasing Manager al Iulius Group.

Parteneriatul Auchan-Iulius Mall nu este o premieră, întrucât, anul trecut, retailerul francez a deschis la Iulius Mall Cluj, cel mai mare mall din România, un hipermarket cu suprafaţa de 14.000 mp şi 50 de case de marcat.

„La Cluj, Auchan s-a dovedit a fi un succes şi ne-am bazat foarte mult pe acest lucru, când am decis să aducem Auchan şi la Suceava. Intenţionăm, ca pe viitor, să dezvoltăm şi să consolidăm relaţiile cu actualii parteneri de afaceri şi să realizăm un mix de chiriaşi atractiv, cu brand-uri puternice” a mai spus Oana Diaconescu.

Iulius Mall vine cu servicii unice la Suceava

Construit pe trei niveluri, pe partea dreaptă a străzii Calea Unirii, cum se merge spre Burdujeni, Iulius Mall Suceava are o suprafaţă totală desfăşurată de 132.000 mp, o parcare gratuită cu peste 1.300 locuri şi va conţine primul sport pub din Suceava şi un patinoar în aer liber, cu o suprafaţă de 1.100 mp, un spaţiu de joacă pentru copii, o sală de bowling şi biliard, o sală de fitness ultramodernă, o zonă foodcourt cu o capacitate de 1.100 locuri, 150 magazine naţionale şi internaţionale şi un cinematograf ultramodern, cu zece săli de cinema.

Iulius Mall Suceava estimează că va avea anual 6 milioane de vizitatori, aceştia fiind aşteptaţi nu numai din Suceava, ci şi din oraşele apropiate: Botoşani, Fălticeni, Târgu Neamţ, Rădăuţi.

Grupul Auchan, interesat şi de alte investiţii la Suceava

Directorul de marketing al Grupului Auchan România, Tiberiu Dăneţiu, a fost prezent luni la sediul Primăriei Suceava, pentru a discuta cu primarul Ion Lungu despre magazinul pe care îl vor deschide în toamnă şi oportunităţile de realizare de noi investiţii.

“Auchan deţine o reţea importantă de magazine retail în mai multe ţări, care e prezentă în puţine oraşe România, iar faptul că au decis să vină la Suceava să deschidă un hipermarket e foarte important pentru noi. Dacă vor dori să dezvolte şi alte investiţii în zonă, îi vom sprijini atât cât ne stă în puteri”, a declarat primarul Ion Lungu.