luni, 17 martie 2008

Ovidiu Donţu, candidatul PSD la Primăria Sucevei

S-a hotărât



Purtătorul de cuvânt al PSD Suceava, Ovidiu Donţu, va candida la Primăria Suceava. El a fost prezentat, duminică, într-o conferinţă de presă la care au participat toţi capii PSD. Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PSD, Virginel Iordache, a precizat că Donţu a fost desemnat candidat cu unanimitate de voturi. „Vreau să afirm că întreaga organizaţie, eu, personal, cu toată fiinţa mea mă voi implica în tot ceea ce însemnă activitate, campanie electorală pentru ca în Suceava să avem un primar al PSD”, a declarat Iordache.

Ovidiu Donţu şi-a motivat candidatura prin dorinţa de a stopa „risipa banului public, populismul şi incompetenţa în gestionarea problemelor municipiului Suceava”. „Avem la Suceava cele mai scumpe autobuze din lume, 170.000 de euro, fără costuri şi alte taxe. Cu banii daţi pe 30 de autobuze se puteau cumpăra 45 de autobuze. Avem la Suceava, în Burdujeni, cel mai scump sens giratoriu din lume, care a costat 4 miliarde de lei vechi, compus din 60 de borduri, un ceas şi câteva lopeţi de pământ. Cu aceşti bani se putea construi patru apartamente pentru tineri. Avem în Areni cele mai scumpe două tobogane din lume, de două miliarde de lei vechi. Cu aceşti bani, săracii Sucevei aveau hrana zilnică asigurată luni de zile. Cred sincer că în această campanie toboganul este simbolul electoral al lui Ion Lungu”, a declarat Donţu.

Candidatul PSD a criticat populismul de care dă dovadă contracandidatul său de la PDL, căruia îi transmite să nu mai alerge pe stradă după femei şi pensionari „cu sărutul electoral al Iudei”. „Cred că Ion Lungu poate deveni un primar minunat pentru o comună din apropierea Sucevei, dar în nici un caz pentru Suceava, care-mi doresc să redevină un reper pe harta Europei”, a spus Donţu.