marți, 11 martie 2008

Primarul Vienei, dr.Michael Haupl, va veni la Rădăuţi



In data de 7 aprilie, primarul Vienei, dr. Michael Haupl, va fi oaspetele municipiului Radauti, transmite corespondentul AMOS News.

Spre finalul lui 2007, Compartimentul de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Municipal Rădăuţi a fost complet reabilitat, cu sprijinul firmei austriece Holzindustrie Schweighofer, al omului de afaceri local Costel Babiuc şi-al Primăriei din Viena. La inaugurare, Gerald Schweighofer a declarat că valoarea investiţiei realizate la Spitalul Rădăuţi este de peste 100.000 de euro şi că, gratie primarului Michael Haupl, contribuţia Spitalului Universitar din Viena pentru spitalul radautean a fost importantă.

Capitala Austriei este oraş şi land federal, iar primarul Michael Haupl este în acelaşi timp şi guvernatorul landului. El este membru al Partidului Socialist Austriac şi ocupă aceste funcţii din octombrie 2005. La Radauti, primarul Vienei se va intalni cu primarul Mihai Frunză, cu preşedintele Consiliului Judeţean, Gavril Marza, şi cu prefectul de Suceava, Orest Onofrei.