vineri, 4 aprilie 2008

Carrefour Romania deschide al 12-lea hipermarket, la Suceava

carrefour


Carrefour Romania va inaugura pe 17 aprilie, la Suceava, al 12-lea hipermarket din tara, urmand ca pana la finele lui 2008 sa mai deschida 5 magazine, investitia medie pentru o unitate fiind de circa 20 mil. euro.

Hipermarketul Carrefour din Suceava va functiona intr-un spatiu din centrul comercial Bucovina Shopping City, dezvoltat de fondul britanic de investitii North Real Estate si care include, printre altele, un magazin Mobexpert.

Carrefour Romania vrea sa mai deschida in acest an hipermarketuri in Arad, Oradea, Bucuresti (Vitantis), Iasi (al doilea) si unul in Pitesti.

Grupul francez se va concentra pe promovarea si rebrandingul celor 21 de magazine Artima, preluate in 2007, pe care le va redenumi Carrefour Express.

Carrefour Romania si-a indeplinit previziunile pentru 2007, raportand afaceri in crestere cu 42,2%, la 866 milioane euro, fata de anul precedent cand acumulase 609 milioane euro. Pentru anul in curs compania vizeaza afaceri de peste 1 miliard euro, doar pe segmentul de hipermarketuri.