luni, 26 mai 2008

A primit un porc pentru „servicii sexuale”

Prostituţie



Două tinere din zona Rădăuţi sunt cercetate sub acuzaţia de prostituţie după ce au „servit” mai bine de o sută de clienţi. Trebuie remarcat că una dintre acestea, L. S., în vârstă de 23 de ani, originară din Suceviţa, a primit de la un bărbat un porc, ca plată pentru partidele de amor.

Totul a pornit în urmă cu câteva luni, când poliţiştii rădăuţeni au început să o monitorizeze pe tânăra amintită mai sus. Ea îşi racola clienţii dintr-un local din Milişăuţi, din zona caselor de vacanţă de la Suceviţa, de pe raza comunei Marginea şi chiar din municipiu. Pentru partidele de sex tânăra percepea între 20 şi 70 de lei, dar au fost cazuri când a primit îmbrăcăminte, telefoane mobile, ba chiar şi un porc de la un amator de plăceri din Bădeuţi.

Deşi o perioadă a „lucrat” singură, femeia din Suceviţa a făcut echipă cu o altă tânără, de 18 ani, T.G., din Poieni-Solca, care la fel ca şi „colega” mai în vârstă îşi recruta partenerii de amor din Suceviţa şi din comuna Marginea, cu menţiunea că tânăra a mai fost cercetată pentru prostituţie în urmă cu trei ani.

Şeful biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Rădăuţi, inspector Gheorghe Lemnariu, a precizat că tinerele riscă o pedeapsă de până la trei ani de închisoare.