luni, 23 iunie 2008

Băişanu cere bani pentru un nou sediu al Serviciului de Înmatriculări

Prefectul Judeţului Suceava, Alexandru Băişanu, a solicitat Ministerului Internelor şi Reformei Administrative fonduri pentru achiziţionarea unui spaţiu în care să funcţioneze Serviciul de înmatriculări auto şi eliberări permise. Băişanu a arătat că în adresa trimisă MIRA se specifică faptul că acest serviciu funcţionează în momentul de faţă în două garaje, activitatea angajaţilor desfăşurându-se în condiţii improprii. Prefectul a arătat că achiziţionarea unui nou sediu reprezintă o prioritate, în condiţiile în care peste 800 de persoane apelează la serviciile acestei instituţii. „Actualul sediu este mult prea mic faţă de numărul mare de persoane care vin zilnic fie pentru a-şi înmatricula maşina, fie pentru permise. Şi din acest motiv trebuie ca de urgenţă să achiziţionăm un nou spaţiu, în care activitatea serviciului de înmatriculări şi permise să se desfăşoare în condiţii normale”, a arătat prefectul de Suceava.

Alexandru Băişanu a mai adăugat că pe lângă alocarea acestor fonduri a solicitat MIRA şi stabilirea unei locaţii de examinare pentru obţinerea permiselor auto în zona de munte a judeţului. El a precizat că acest punct de examinare ar putea funcţiona fie în Vatra Dornei, fie în Câmpulung Moldovenesc.
„Ar trebui format un punct de examinare în zona de munte, ţinând cont că unii candidaţi sunt nevoiţi să parcurgă distanţe mari pentru a ajunge în municipiul reşedinţă de judeţ”, a subliniat prefectul judeţului.