marți, 15 iulie 2008

Din Vatra Dornei, cu gândul la Champions League


Suedezul Sandberg şi-a luat gândul de la Liga Campionilor

Echipa a doua a CFR-ului şi-a început pregătirea pentru noul sezon în cantonamentul de la Vatra Dornei. În programul echipei din a treia ligă au intrat Sandberg, Fredy, Turcaş, Amoreirinha, Chihaia şi Traore.

Primii trei au facut parte din lotul echipei mari şi au câştigat campionatul, sezonul trecut. Mai mult, Sandberg a fost chiar titular în tur. ,,Ei se pregătesc profesionist, nu există nicio o problemă cu ei. Se vede că au o altă mentalitate'', a declarat Iustin Balaj, directorul executiv al feroviarilor.

Deşi au râvnit la un loc de Liga Campionilor în lotul lărgit al vişiniilor, Fredy, Sandberg şi Turcaş nu au de ales şi sunt nevoiţi să se legitimeze la echipa a doua. CFR II a promovat în sezoul recent încheiat în liga a treia şi au ca obiectiv promovarea în eşalonul secund. Pe adresa clubului nu au sosit încă oferte pentru pentru cei trei ,,renegaţi''.

Chihaia şi Amoreirinha au revenit de la echipele unde au fost împrumutaţi, respectiv de la Dacia Mioveni şi UTA Arad.

Echipa antrenată de George Ciorceri va rămâne cantonată la Vatra Dornei până în data de 21 iulie şi în acest interval va disputa două amicale: unul cu echipa locală, Dorna, iar celălalt cu trupa lui Costel Pană, Cetate Suceava.