joi, 21 august 2008

Şase secretari de stat vor coordona reconstrucţia din zonele inundate


Şase secretari de stat vor coordona reconstrucţia din zonele inundate (Imagine: Mediafax Foto)
Şase secretari de stat vor coordona reconstrucţia din zonele inundate (Imagine: Mediafax Foto)


Premierul Călin Popescu Tăriceanu a desemnat, prin mai multe decizii semnate miercuri, şase secretari de stat care să coordoneze activităţile de reconstrucţie a zonelor afectate de inundaţii din judeţele din nord-estul ţării.

Secretarul de stat în Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Locuinţelor Horia Irimia a fost desemnat să coordoneze activităţile de reconstrucţie a zonelor afectate de inundaţii în judeţul Maramureş, inclusiv a podului de pe râul Vaser şi a tronsonului de cale ferată, deteriorate de calamităţile naturale din iulie 2008.

Secretarul de stat în Ministerul Transporturilor Septimiu Buzaşu va coordona reconstrucţia în judeţul Suceava, pentru judeţul Iaşi a fost desemnat secretarul de stat în Ministerul Mediului şi Dezvoltării Durabile Lucia Ana Varga, în timp ce secretarul de stat în Ministerul Economiei şi Finanţelor Darius Meşca a fost desemnat pentru judeţul Botoşani.

Secretarul de stat în Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale Gheorghe Albu a fost desemnat pentru coordonarea reconstrucţiei în judeţul Neamţ, iar secretarul de stat în Ministerul Internelor şi Reformei Administrative Marian Petrache se va ocupa de acitivtăţile din judeţul Bacău.

Deciziile vor intra în vigoare la data publicării în Monitorul Oficial al României.