marți, 16 septembrie 2008

Tanara ucisa cu ranga in casa parintilor ei din Suceava pentru 300 de lei



O tanara de 27 de ani a fost omorata in bataie in apartamentul parintilor ei din Suceava. Potrivit politistilor, mobilul crimei pare sa fi fost jaful, intrucat parintii fetei erau instariti.

Tanara locuia in Bucuresti si, din cand in cand, venea acasa sa isi ajute parintii. Duminica insa, acestia au plecat pentru cateva ore de acasa, tanara ramanand singura. Mama ei a gasit-o fara suflare si plina de sange si a chemat imediat politia. In urma primelor cercetari, oamenii legii au stabilit ca fata a fost batuta cu pumnii, apoi lovita in cap cu o ranga.

Apartamentul in care a fost comisa crima era folosit de familia fetei ca sediu pentru o firma de colectare a fierului vechi, iar politistii sunt de parere ca mobilul crimei a fost jaful. Insa, desi in casa se aflau sume mari de bani, hotii au furat doar 300 de lei, bani pe care fata ii avea asupra ei.

In urma probelor stranse de la fata locului, anchetatorii cred ca este vorba despre cel putin doi atacatori si au deja un cerc de suspecti. Mama fetei crede ca atacul a fost pus la cale din timp si ca suspectii au asteptat ca ea sa ramana singura. Vecinilor nu le vine sa creada si spun ca tanara era foarte cuminte.

Ea era singurul copil al familiei Marchitan, absolvise doua facultati si se pregatea sa devina jurist.