duminică, 1 februarie 2009

Criza financiara = mai mult sex


Criza... cu totii o simtim fara sa vrem. In ultimele trei luni am auzit acest cuvant de atatea ori, incat am inceput sa fac alergie. Sa incercam, totusi, sa nu ne lasam viata de cuplu sa fie afectata. Sa cautam mereu metode prin care sa ne reimprospatam dragostea si viata sexuala, pentru a fi pe deplin fericite!

Potrivit unui sondaj realizat in Marea Britanie si dat publicitatii in decembrie 2008 de catre BBC News, pe masura ce criza economica se accentueaza, britanicii prefera sa faca mai mult sex, considerandu-l activitatea perfecta pentru a se relaxa, fiind un mijloc foarte placut si putin costisitor in a trece mai usor aceasta perioada de declin economic.

Studiu realizat de fundatia YouGov a fost efectuat cu ajutorul a 2.000 de britanici, care au considerat sexul ca fiind activitatea cea mai populara si unde mai pui ca este aproape gratis... Pentru reprezentantii sexului masculin, partidele de amor au devansat detasat reprizele de shopping si iesirile cu amicii. Potrivit studiului, scotienii sunt primii la sex, 43% dintre ei declarand ca fac mai mult sex decat in perioada de dinaintea crizei financiare.

Fundatia de caritate Terrence Higgins Trust a anuntat ca, in perioada crizei economice, in Anglia s-a inregistrat o crestere considerabila a vanzarilor de prezervative.

Potrivit aceluiasi studiu, 1 din 10 respondenti prefera, ca activitate care nu necesita cheltuieli, "privitul la vitrinele magazinelor", iar 6% dintre ei viziteaza un muzeu in aceasta perioada.

In timp ce barbatii adora sa faca sex pe timp de criza economica, femeile care au participat la acest sondaj au plasat pe primul loc al activitatilor intalnirile cu prietenele.

0 comentarii: