miercuri, 25 iulie 2007

Trompetistul cuţitar de la Tişăuţi a fost trimis în judecată

Trompetistul cuţitar de la Tişăuţi a fost trimis în judecată

(ASIS) - Procurorii Parchetului de pe lîngă Tribunal l-au trimis în judecată pe Mugurel Ştefan Pauliuc (31 de ani), din Tişăuţi, pentru port de cuţit şi tentativă de omor calificat.

Ultima infracţiune i-ar asigura inculpatului cel puţin 5 ani de puşcărie, o pedeapsă cam grea pentru un artist ce s-a dovedit cînd a comis-o, doar orgolios.

Într-o duminică din iunie, Mugurel s-a întîlnit la o cîrciumă din sat cu vărul său Gheorghe Florin Pauliuc, cu care era în certuri de cîţiva ani buni. Cei doi n-au ratat nici acea ocazie, nemulţumirile celui din urmă apărînd cînd Mugurel, mereu cu trompeta la gură, nu se mai oprea din cîntat. Verii s-au luat la harţă pe acest motiv, s-au înjurat cum le era obiceiul, dar scandalul a fost aplanat destul de repede de una din femeile ce serveau pe terasa cîrciumei. Ofensat peste măsură, Mugurel Ştefan Pauliuc s-a dus acasă, de unde a luat un cuţit şi s-a întors în bar. S-a repezit la vărul său şi i-a înfipt cuţitul în spate. Gheorghe Florin Pauliuc a fost transportat la Spitalului Judeţean. "Potrivit concluziilor medicului legist, partea vătămată a suferit leziuni pentru care sînt necesare 18B19 zile de îngrijiri medicale. La data agresiunii, leziunile au pus în primejdie viaţa, intervenţia chirurgicală impunîndu-se de urgenţă pentru salvarea vieţii", ne-a spus procurorul Luminiţa Hurjui, purtătorul de cuvînt al Parchetului de pe lîngă Tribunalul Suceava. (B.B.)

0 comentarii: