joi, 2 august 2007

PSD le cere liberalilor si democratilor sa recunoasca guvernarea in parteneriat

PSD le cere liberalilor si democratilor sa recunoasca guvernarea in parteneriat

02 August 2007

PSD le cere liberalilor si democratilor sa recunoasca guvernarea in parteneriat

Liderul filialei PSD Suceava, Gavril Marza, le-a solicitat miercuri liberalilor si democratilor sa-si declare transparenta colaborarea la nivelul judetului, apreciind ca atat PNL, cat si PD trebuie sa recunoasca faptul ca guverneaza impreuna.
"Solicit public sa lucreze transparent cei de la PNL cu PD, deoarece lucreaza impreuna si trebuie sa-si asume responsabilitatea a tot ce se intampla in acest judet", a spus Marza. In opinia liderului social-democrat sucevean, guvernarea "este proasta", iar PD trebuie sa-si assume o parte din esec, deoarece inca mai detine functii de conducere in institutii deconcentrate ale judetului si in tara.
"Numai ce circ este cu acel Casuneanu de la PD care da afara pe un subordonat liberal, iar la randul lui este sanctionat de ce pune pe altcineva in functie", a spus Marza. Liderul judetean al PSD a inventariat mai multe institutii ce au la conducere oameni ai PD. Totodata, Marza a atras atentia ca sunt mari probleme la nivelul unitatilor scolare din judet, neajunsuri cauzate si de schimbarile succesive ce au avut loc la nivelul Inspectoratului Scolar Judetean, institutie condusa in prezent de un fost liberal, actualmente vicelider al PLD Suceava.
"Vor fi mari probleme incepand cu aceasta toamna, motiv pentru care solicit public transparenta actului de guvernare la nivelul judetului Suceava", a spus liderul PSD Suceava.

0 comentarii: