marți, 2 octombrie 2007

Afacere cu tigari cu canabis printre tinerii dintr-un cartier sucevean



Un tanar din Suceava a fost trimis in judecata, zilele trecute, fiind acuzat ca le procura si vindea prietenilor din cartier tigari cu canabis.


Anchetatorii au aflat initial ca atat Andrei Bogdan, de 20 de ani, cat si grupul sau de prieteni, toti din cartierul sucevean Obcini, se ocupa cu traficul si consumul de droguri.

In gasca tinerilor a intrat si un politist sub acoperire, care a reusit sa le castige increderea si sa cumpere tutun amestecat cu canabis. Politistii au reusit chiar sa filmeze, cu autorizarea instantelor, una dintre tranzactii.

Inregistrarile video il surprind pe Bogdan in timp ce-i vinde politistului sub acoperire 1,3 grame de cannabis, sub forma a doua tigari. O astfel de tigara ajungea la 30, chiar 40 de lei. Dupa ce a primit banii, traficantul i-a bagat in buzunar si a disparut intr-o scara de bloc.

In fata procurorilor, Bogdan a negat ca ar fi implicat in traficul de droguri, desi i s-au aratat probele. Cum ceilalti tineri nu au fost gasiti cu strupefiante asupra lor, procurorii au fost nevoiti sa-i scoata de sub acuzare. Totusi, reteaua este in continuare monitorizata de oamenii legii.
Ilegal

Fortral luat cu retete falsificate
Si secretarul scolii generale din comuna Sucevita, Sorin Jolobai, de 40 de ani, a ajuns pe mana judecatorilor din cauza stupefiantelor. El este acuzat ca a falsificat 14 retete pentru a-si procura ilegal din farmacii 80 de fiole de fortral, substanta inscrisa in categoria drogurilor de risc. Barbatul isi injecta subtanta de trei ori pe zi, marturisindu-le procurorilor ca facea acest lucru pentru a se trata de depresie.

0 comentarii: