miercuri, 24 octombrie 2007

Şase zone din judeţ fără curent electric din cauza ninsorilor


Actualitate



retele.elecrice.interventieConsumatorii din şase zone ale judeţului au rămas marţi, fără curent electric, în urma condiţiilor meteo deosebite (ninsoare, ploaie, vânt puternic, depuneri de chiciură), fiind înregistrate multe avarii ale instalaţiilor de distribuţie a energiei electrice din judeţul Suceava. Potrivit E.ON Moldova avariile au fost determinate în primul de căderea de vegetaţie, îngreunată de zăpada de mare densitate, peste liniile aeriene ce au produs ruperi de conductoare şi de elemente de izolaţie şi susţinere a conductoarelor.

Astfel, de la orele prânzului a fost întreruptă alimentarea cu energie electrică la consumatori din zonele: Slatina, Cornu Luncii, Mălini, Găineşti, Văleni, Pojorâta.

Echipele E.ON Moldova Distribuţie au intervenit pentru remedierea avariilor şi pentru reluarea alimentarii cu energie electrică. „Intervenţiile s-au desfăşurat în condiţii deosebit de dificile, atât din cauza condiţiilor meteo, cât şi din cauza accesului dificil în unele zone - mai ales în zona Văleni, unde au avut loc alunecări de teren.

La ora 17.00 a fost reluată alimentare cu energie electrică în majoritatea zonelor cu excepţia a două posturi de transformare din zona Văleni ce deservesc aproximativ 60 consumatori, precum şi un grup izolat de consumatori din zona Pojorâta.

Echipele E.ON Moldova lucrau marţi seară, în continuare, în pofida condiţiilor meteo nefavoarbile, pentru reluarea alimentarii cu energie electrică la toţi consumatorii.

0 comentarii: