luni, 22 octombrie 2007

Băut şi cu permisul suspendat a lovit o maşină


Actualitate



Un suceven aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, cu permisul de conducere reţinut a lovit o maşină pentru că nu a acordat prioritate. Potrivit IPJ Suceava, vineri seară, la orele 22.00, la intersecţia străzilor Gheorghe Doja cu Mircea Damaschin din municipiul Suceava, G. VALERICĂ de 46 ani, din localitate, posesor al permisului de conducere pentru categoriile ,, B , C ’’ din anul 1982, în timp ce conducea un autoturism marca Opel Vectra, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism marca Dacia Logan, condus regulamentar de A. ADRIAN de 37 ani, din localitate. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală lui A. IONUŢ, în vârstă de 5 ani, pasager în autoturismul Dacia Logan, care a fost transportat la spital. Atât tatăl cât şi copilul nu aveau ataşate centurile de siguranţă.

Cât priveşte conducătorul auto ce nu a acordat prioritate nu a fost pentru prima dată când a condus sub influenţa băuturilor alcoolice, permisul de conducere al acestuia fiind reţinut din 13.08.2007 pentru „infracţiunea de refuz sau sustragere de la recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ pentru A. ADRIAN şi de 0,83 mg/l în aerul expirat pentru G. VALERICĂ.

0 comentarii: