joi, 4 octombrie 2007

Cuţitarul din Fîntînele a fost arestat

Ieri după-amiază, magistraţii Tribunalului Suceava au emis mandat de arestare pentru 29 de zile pentru bărbatul din localitatea Stamate-Fîntînele, care şi-a omorît cu bestialitate soţia, Carmen Petronela Iacob.

Cuţitarul din Fîntînele a fost arestat

Fapta lui Grigore Iacob i-a oripilat pînă şi pe avocaţi, cel din oficiu neavînd altă cale de a-l apăra şi de a pune concluzii decît a lăsa la aprecierea instanţei soluţia în ceea priveşte depunerea sau nu a acestuia după gratii. Mai ales că bărbatul s-a predat singur Poliţiei, recunoscînd-şi abominabila faptă

Grigore Iacob, de 38 de ani, cunoscut ca un individ extrem de agresiv, era despărţit de Carmen Petronela, împreună cu care avea o fetiţă în vîrstă de 7 ani. În iunie, sătulă de viaţa de coşmar pe care o ducea alături de bărbat, femeia a hotărît să dea divorţ. Pe 1 octombrie, bărbatul a primit din partea instanţei hotărîrea de divorţ. Judecătorul decisese ca legătura matrimonială a celor doi să fie desfăcută, iar minora să fie încredinţată mamei. Între timp, "prieteni" binevoitori l-au informat pe bărbat că femeia ar avea o legătură amoroasă şi că intenţionează să plece în Italia, la muncă. Pe 1 octombrie, Carmen Petronela şi-a dus fetiţa la şcoală şi s-a întors acasă. A intrat în grajd să mulgă vaca, dar n-a mai apucat. O aştepta Grigore, care a lovit-o groaznic, a legat-o de mîini, după care a înjunghiat-o cu sete de 13 ori. După care s-a urcat în maşină şi a plecat. Ulterior avea să se predea IPJ Suceava. Ieri, din duba Poliţiei a coborît, la amiază, cînd a fost adus pentru a i se da mandatul de arestare, un bărbat slăbuţ cu priviri de băieţandru speriat. "Îţi pare rău că ţi-ai omorît femeia?", a fost întrebat de reporteri. "Bineînţeles", a răspuns apăsat cel care şi-a ucis nevasta cu 13 lovituri de cuţit.

0 comentarii: