duminică, 4 noiembrie 2007

Fotbal. Liga a III-a » Egal pentru Cetatea! » Cetatea Suceava – Pambac Bacău 1 – 1


Sport



Cetatea Suceava – Pambac Bacău 1 – 1 (0 – 0)

cetatea_suceava_augustŞirul de victorii obţinute de Cetatea Suceava s-a întrerupt în etapa a XIII-a. Elevii lui Marian Pană şi Florin Cristescu au remizat 1-1, pe Areni, în faţa ocupantei locului secund din Seria I, Pambac Bacău, dar şi aşa, sucevenii rămân pe primul loc al clasamentului, cu un avans de 9 puncte .

În faţa unei echipe care a venit la Suceava cu obiectivul bine stabilit de a nu pierde, galben-albaştrii au găsit cu greu drumul spre poarta masivului goalkeeper, Ursachi, fiul fostului portar al CSM-ului.

În minutul 12, golgheterul Cetăţii, Celpan, a şutat în forţa de la aproximativ 30 de metri dar mingea expediată de acesta a trecut puţin pe lângă poarta băcăuanilor. Oaspeţii au avut şi ei câteva acţiuni de atac mai consistente fără să pună însă în pericol poarta bucovinenilor.

După jumătate de oră tehnicianul Marian Pană a fost trimis în tribună de centralul ieşean Ciprian Amarandei. Decizia a iritat tribunele, care au cerut de nenumărate ori ca antrenorului băcăuan, Costel Câmpeanu, să-i fie aplicată aceeaşi pedeapsă. Până la pauză nu s-au înregistrat ocazii importante la niciuna din porţi, tabela arătând la finalul primelor 45 de minute, 0-0.

La opt minute după reluarea jocului Vasilică Dicher, unul dintre cei mai buni oameni ai Cetăţii, reuşeşte deschiderea scorului. Impulsionaţi de golul marcat, galben-albaştrii se aruncă în ofensivă şi cinci minute mai târziu, Homneac ratează din marginea careului mic şansa de desprindere. În loc să fie 2-0, a fost 1-1, în minutul 66, când Sascău a punctat pentru „brutari” acesta fiind şi scorul final al jocului. După marcarea golului băcăuanii nu au mai jucat practic nimic. Încercările disperate ale sucevenilor de a mai înscrie o dată nu au avut sorţi de izbândă, Dicher fiind singurul care a mai amentinţat poarta lui Ursachi.

Pambac a dovedit că nu degeaba ocupă locul doi în clasamentul Seriei I, la final oaspeţii bucurându-se pentru punctul cucerit la Suceava, mai ceva ca la o victorie.

Marian Pană a utilizat următorul „11”: Gheorghe – Leuciuc, Ungureanu, Nicolau, Halip, Celpan, Cojenel, Apetri, Homneac, Tomaz şi Dicher. Au mai intrat: Mitruc şi Butnaru.

Remiza din această etapă a XIII-a nu schimbă foarte mult datele problemei în ceea ce priveşte favorita seriei la promovarea în cel de-al doilea eşalon al ţării. Chiar dacă au reuşit să oprească galopul Cetăţii spre Liga a II-a, băcăuanii nu au arătat ca o echipă care ar putea ţine pasul cu elevii lui Marian Pană, până la finalul campionatului. Cetatea se pregăteşte pentru duelul judeţean cu Juventus Fălticeni, care va avea loc săptămâna viitoare, pe Areni.

0 comentarii: