duminică, 4 noiembrie 2007

Ministrul Adomniţei şi-a vizitat clasa unde a învăţat


Invatamant



Ministrul Adomnitei in clasa in care a invatatMinistrul Educaţiei şi Cercetării, Cristian Adomniţei a vizitat, vineri, Şcoala cu clasele I-VIII nr. 3 din municipiul Suceava însoţit de inspectorul şcolar general al judeţului Suceava, Lucian Lungu.

Cristian Adomniţei a purtat discuţii cu elevii, personalul didactic şi conducerea acestei unităţi de învăţământ, vizitând câteva săli de clasă, un laborator de biologie şi un cabinet de informatică, dar şi incinta în care funcţionează bazinul de înot.

Pe parcursul acestei vizite, ministrul Educaţiei a evocat câteva întâmplări din vremea în care a fost elevul acestei şcoli vizitând inclusiv sala în care a învăţat.

Mai trebuie precizat că la Şcoala nr. 3 din Suceava, cunoscută ca fiind cea mai bună şcoală generală din judeţ, a mai studiat unul dintre miniştrii actualului cabinet, fiind vorba despre ministrul Justiţiei, Tudor Chiuariu, care de altfel s-a aflat la inaugurarea bazinului de înot al şcolii, la începutul anului şcolar, bazin ce a fost renovat şi cu fonduri guvernamentale.

0 comentarii: