marți, 20 noiembrie 2007

Nunta de Aur la Campulung Moldovenesc


Pe 8 noiembrie, Gabriel Constantin Serban, primarul Municipiului Campulung Moldovenesc, a organizat prima festivitate de premiere a cuplurilor care au peste 50 de ani de casatorie si care au domiciliul stabil in municipiul Campulung Moldovenesc.

La acest eveniment au participat aproximativ 150 de cupluri care si-au sarbatorit "Nunta de aur" intr-un cadru festiv in sala de expozitii a Casei de Cultura, impreuna cu primarul municipiului - Gabriel Constantin Serban, oficiali locali si apropiati ai acestora. Evenimentul a fost marcat si de ceremonia religioasa specifica pentru nunta de aur, oficiata de preotul unei parohii din Campulung Moldovenesc, in cinstea celor casatoriti.
Respectarea legamantului casatoriei, increderea, aprecierea reciproca, cumpatarea, buna comunicare si iubirea sincera, constituie valorile esentiale pe care cuplurile le-au urmat pentru a ajunge sa sarbatoreasca 50 de ani de convietuire in dragoste si iubire si le-a facut sa reziste atatia ani impreuna iar efortul acestora a fost rasplatit prin acordarea unei diplome aniversare, flori, si un premiu in valoare de 100 lei.
Aceasta initiativa este prima de acest gen in oras, iar cu aceasta ocazie speciala a fost invitat Fuego, care a sustinut un concert in cinstea celor care au sarbatorit 50 de ani de casatorie. Printre cuplurile prezente s-a remarcat cea mai longeviva familie din Campulung Moldovenesc, care a implinit 62 de ani de convietuire.
Actiunea a fost de o incarcatura emotionala deosebita, o reala bucurie pentru reprezentantii varstei de aur si de accea se doreste o continuare a ei si in anul 2008.

0 comentarii: