joi, 6 decembrie 2007

Bătuţi la Reşiţa de suceveni!


Sport



UCM Reşiţa – Universitatea Suceava 25 – 21 (13 – 11)

handbal_univHandbaliştii lui Petru Ghervan au suferit miercuri seară a treia înfrângere din acest sezon. În faţa unei echipe mult mai experimentate, care are în componenţă o adevărată legiune de jucători suceveni, CS Universitatea a cedat cu 21-25. Finalul primei reprize şi mijlocul celei de-a doua au fost decisive în stabilirea câştigătoarei. Omul meciului: suceveanul Gheorghe Irimescu, cel care a marcat nu mai puţin de 9 goluri pentru UCM Reşiţa.

UCM Reşiţa a trecut repede peste înfrângerea suferită în etapa precedentă în faţa campioanei HCM Constanţa şi s-a impus categoric în partida cu CS Universitatea Suceava din etapa a XII-a a Ligii Naţionale de handbal masculin, scor 25-21.

Elevii lui Petru Ghervan au început bine jocul şi au condus în prima repriză cu 4-2 şi chiar cu 10-6. Ultimele zece minute ale primei părţi au fost însă decisive. Aihan Omer le-a cerut jucătorilor săi să facă o apărare avansată extrem de agresivă. Irimescu&Co. au ascultat sfaturile tehnicianului echipei naţionale şi rezultatul s-a văzut pe tabela de marcaj. Vaidasigan şi suceveanul Mihuţ Pancu au punctat de două ori reuşind să restabilească egalitatea, 10-10. Gazdele, cu portarul Cristi Ionescu în mare formă, au intrat în avantaj la vestiare, 13 – 11.

Începutul reprizei secunde a aparţinut din nou formaţiei sucevene care s-a apropiat la un singur gol de echipa reşiţeană (14-13). Cu toate acestea cel care avea să decidă soarta partidei, în ciuda prestaţiei bune a portarului Pralea, avea să fie tot un sucevean. Gheorghe Irimescu, handbalistul crescut de Petru Ghervan a marcat nu mai puţin de 9 goluri. Elanul tinerei formaţii a Universităţii Suceava nu a rezistat plusului de valoare al UCM-ului. La fel ca în prima repriză, elevii lui Petru Ghervan au avut o nouă cădere la mijlocul reprizei secunde. Timp de 8 minute, universitarii nu au marcat niciun gol în vreme ce gazdele au punctat de 5 ori. La adăpostul unui avantaj de 5 goluri, reşiţenii au abordat mai relaxat finalul de meci, iar Bibirig de două ori, Ţuţu şi Adomnicăi au marcat reducând astfel proporţiile scorului.

Cu siguranţă omul meciului a fost Gheorghe Irimescu, dar un aport consistent la victoria reşiţenilor l-a avut şi portarul Cristi Ionescu.

CS Universitatea a suferit, astfel, a treia înfrângere din acest sezon şi se pregăteşte să primească duminică, pe teren propriu, replica formaţiei HCM Constanţa. UCM Reşiţa s-a apropiat la un singur punct de Steaua, care va juca joi, la Odorhei, în direct la Sport.ro.

0 comentarii: