vineri, 7 decembrie 2007

“Dezvoltarea Regională şi Turismul”, la Suceviţa


Actualitate



În cadrul proiectului “Turismul – instrument de dezvoltare durabilă” - proiect finanţat prin programul PHARE Programul de Vecinătate România - Ucraina 2004 - 2006, Primăria comunei Suceviţa a organizat o acţiune intitulată “Dezvoltarea Regională şi Turismul”. Manifestarea, care a inclus o sesiune de comunicări şi un târg de turism, s-a adresat reprezentanţilor agenţiilor de turism, tour-operatoriilor, pensiunilor agroturistice, precum şi unităţilor de cazare - masă din regiunea Bucovinei şi vine să promoveze oportunităţile de dezvoltare ale comunei, prin proiecte pentru activităţi turistice şi pentru dezvoltarea infrastructurii în domeniu.

La eveniment au participat un număr de 40 de persoane, printre care reprezentanţi ai pensiunilor turistice, tour-operatoriilor şi agenţiilor de turism, şi membri ai Asociaţiei Proprietarilor de Pensiuni din localitatea Suceviţa. Alte sute de persoane au vizitat târgul de turism în care au expus 20 de firme din domeniu, şi au putut obţine informaţii de la furnizorii de servicii de turism din zonă.

Această manifestare a oferit primarului comunei Suceviţa, Ioan Onufrei, prilejul de a aduce în discuţie posibilitatea creării unui nou brand. “Nu putem decât să ne mândrim cu această acţiune din cadrul proiectului, care ne-a dat încă odată posibilitatea de a face cunoscută capacitatea noastră în a oferi servicii de turism în zonă, toate acestea înscriindu-se în eforturile noastre de a crea brand-ul Suceviţa”, a declarat Ioan Onufrei.

0 comentarii: