vineri, 7 decembrie 2007

Fun Factory, Culture Beat, Underdog Project si Pachanga vor veni la Iasi

Trupele Culture Beat, Pachanga, Fun Factory, Underdog Project si trupa ieseana Re-Aktiv vor concerta in noaptea de Revelion in fata Palatului Culturii. Anuntul a fost facut ieri de catre primarul Gheorghe Nichita. "Am semnat contractul pentru formatiile de Revelion. Re-Aktiv, Fun Factory, Culture Beat, Underdog Project si Pachanga vor canta in noaptea de Revelion. Nu va ascund ca doua dintre trupe vor mai concerta la Suceava, iar alte doua la Focsani", a declarat primarul Gheorghe Nichita

Acesta a evitat sa specifice onorariul platit de catre primarie formatiilor, limitandu-se doar la a mentiona ca pretul este mai mic fata de cele cerute de trupele din Romania. "Trupele au costat cat le-am dat noi, iar noi le-am dat cat au cerut. Nu au costat mai mult decat am fi dat pe trupele romanesti pentru un concert intr-o noapte de Revelion", a mai declarat Gheorghe Nichita.
Totodata, edilul a mentionat ca iesenii au fost extrem de interesati in a obtine invitatii la concertul de colinde al lui Stefan Hrusca din aceasta seara. "Am distribuit multe invitatii. Iesenii interesati pot veni si maine (astazi - n.r.) la centrele de cartier si in limita stocului le vom imparti invitatii", a completat Andrei Trofor, purtatorul de cuvant al primariei. Concertul va avea loc la Sala Sporturilor, incepand cu ora 18.00.

0 comentarii: