duminică, 2 decembrie 2007

I got shot!


La început de iarnă au fost premiaţi autorii celor mai tari fotografii şi filme de snowboard.
Evenimentul “I got ShOt!”, găzduit de Studio Martin din Bucureşti, a reunit cei mai tari amatori de snowboard din România, indiferent de stilul practicat.
REGULAMENT. Nu a fost vorba despre un concurs pe zăpadă, aşa cum ne-am fi dorit cu toţii. Din păcate a fost pe uscat!!! Competiţia, una “open”, s-a adresat tuturor celor care iarna trecută au realizat fotografii sau filme atunci când au mers să se dea cu placa prin munţii patriei. Mai mult decât atât, pentru a reflecta spiritul liber al acestui sport, jurizarea a fost lăsată la latitudinea concurenţilor, fiecare dintre ei primind un formular de vot pe care poate vota un singur material câştigător.
EXPERIENTA. La fiecare ediţie “I got shOt!”, pe podium au urcat atât sportivi cu multă experienţă, cât şi debutanţi, băieţi şi fete cu mult curaj şi dragoste de munte şi de sport extrem, care au câştigat simpatia celorlalţi. Anul acesta, după ce materialele au fost proiectate de două ori, s-a decis că marele învingător, atât la fotografie, cât şi la film, să fie Bogdan Rusu.
METEO. Ieri s-a schiat în condiţii foarte bune la Cavnic şi la Borşa, acolo unde a şi nins pe înserate. La Vatra Dornei au fost puse în funcţiune toate instalaţiile de transport pe cablu. În schimb, la Sinaia, pe pârtiile din Valea Dorului, au fost destule porţiuni cu gheaţă. Ba mai mult, ceaţa a redus foarte mult vizibilitatea. Turiştii care vor să meargă astăzi pe pârtii trebuie să ţină cont de faptul că vremea se va încălzi uşor. Unele înnorări şi precipitaţii predominant sub formă de ninsoare vor mai fi izolat în masivele din nordul Carpaţilor Orientali. Vântul va mai prezenta unele intensificări doar în zona înaltă. Pe văi şi în depresiuni izolat se va forma ceaţă.

0 comentarii: