vineri, 7 decembrie 2007

În cartierul sucevean Obcine va fi construită o grădiniţă


Administratie



Lungu_IonGrădiniţa cu program normal din cartierul sucevean Obcine, va fi construită de firma CIVICA Suceava, în urma desfăşurării licitaţiei organizată de Primăria Suceava. Primarul Sucevei, Ion Lungu a declarat că investiţia se ridică la 10,6 miliarde de lei vechi şi speră că va fi încheiată până la începutul anului şcolar 2008-2009. Acesta a precizat că în cont sunt deja 5 miliarde de lei vechi pentru achiziţionarea de materiale. Ion Lungu a mai spus că iniţial indicatorii tehnico-economici pentru realizarea acestui obiectiv erau de 15 miliarde de lei vechi dar firma de construcţie a oferit un preţ mai mic.

Şeful administraţiei locale sucevene a afirmat că pentru a face loc grădiniţei cu program normal, este în curs de demolare o clădire în care a funcţionat un imobil al Oficiul de Reproducere şi Selecţie a Animalelor.

Grădiniţa va dispune de şase săli de clasă şi cabinet medical, precum şi de grupuri sanitare şi vestiare, pentru preşcolari şi separat pentru personalul didactic şi nedidactic.

0 comentarii: