luni, 17 decembrie 2007

PRIMA TV se lansează astăzi la Suceava


Actualitate



primatv_header_logoIntermedia-Prima TV Suceava va începe să emită în această seară, începând cu ora 17, pe canalul pe care în momentul de faţă se recepţionează semnalul pentru Prima TV. Directorul de programe al postului, Ovidiu Rusu a anunţat ieri că staţia de la Suceava va avea un program matinal, realizator fiind Cătălina Biholar şi unul consistent, de seară, FOCUS.

Prima ediţie a FOCUS-ului sucevean va fi prezentată de Anca Rusu. „Foarte important este că Focus va avea zilnic, ştiri locale şi judeţene, dar va pune un accent pe ştirile din sport care vor fi prezentate separat de Manuela Luca şi vor fi ceva unicat pentru televiziunea locală”, a ţinut să precizeze directorul de programe al Prima TV Suceava. În fiecare zi a săptămânii va exista în programul de seară câte o oră dedicată unui subiect aparte. Luni va fi Sport cu Daniel Vatamanu şi Cristian Marcu, marţea vor fi analizate la sânge evenimentele săptămânii precedente cu Sorin Avram şi Doru Popovici, miercurea vor fi dezbătute problemele din sistemul de sănătate, realizator fiind Andreea Negoiţă. Pentru ziua de joi Prima TV Suceava propune în premieră emisiunea Audienţe în direct ce va fi susţinută de Adriana Dascălu-Bulină, iar vineri vor fi spuse telespectatorilor „Poveştile de succes” ale sucevenilor împreună cu Anca Rusu.

Tot vinerea, în colaborare cu cei de la ISU Suceava va fi şi un reality show intitulat „112 – contra cronometru”. În ziua de duminică Ovidiu Rusu va transpune pe micul ecran emisiunea de succes care l-a consacrat la postul de radio TOP 91, „cartierul lui Ovidiu”. „Ne propunem să fim cei mai buni şi pentru asta ne bazăm pe echipa pe care am construit-o până acum. Fiecare membru al ei are ani de experienţă în televiziune, iar colaborarea pe care am avut-o cu televiziunile centrale au impus un anumit standard”, a precizat Ovidiu Rusu.

0 comentarii: